Om denna sida

Jag som hanterar denna sajt heter Jennie Yttermalm och skapar handgjorda smycken och väskor på min fritid. Älskar att göra tidlösa smycken men även säsongsbetonade. Jag jobbar främst med material som läder, ädelstenar och rostfritt stål.


Beställningar och leverans

För att köpa smycken och väskor som finns i lager, kontakta mig med namnet för mer beställningsinformation. Du kan antingen hämta på överkommen plats eller så skickar jag det till dig.

Hittar du inget som tilltalade och önskar annan färg? Välkommen att kontakta mig med din idé så skapar jag ett unikt smycke till dig 💖


Skötsel

För att ditt smycke ska hålla så länge som möjligt, förvara det mörkt och svalt, gärna i den påse som följer med när du handlar av mig. Undvik direkt fukt, hårspray, parfym, krämer och liknande direkt på smyckena. Spraya därför parfym, hårspray och applicera din hudkräm först och vänta tills huden är torr, innan du sätter på dig dina smycken! 💖


Har ditt smycke gått sönder? Ibland är olyckan framme. Många wraparmband går att laga! Behåll ev. pärlor som trillat av och kontakta mig så lagar jag armbandet du köpt av mig kostnadsfritt. 

KONTAKTA MIG

 
 
 
 

Adress
Årstaskogs väg 9C, Stockholm

Betalsätt

Du betalar smidigt med Swish.

Leverans

Hämta eller skickas i säker paketering som normalt
levereras inom 2-3 dagar.

Kontakt

Har du önskemål, funderingar eller
bara vill komma i kontakt med mig? jennie@jayli.se